Zimný festival jedla vrcholí – v Zuckmanne si môžete dopriať ikonické jedlo i chuť starých mám

Od polovice januára do polovice februára sa v slovenských reštauráciach koná Zimný festival jedla. Tento rok sa doň zapojila i reštaurácia vo Ville Zuckmann, ktorá je členom Rezortu Piešťany. Už len týždeň vám zostáva na to, aby ste ochutnali festivalovú ponuku, v rámci ktorej pre vás v Zuckmanne pripravia teľacie mäso z farmy Turová, marinovaného pstruha lososovitého z farmy Kunov, či recept od mamy v podobe jablkového koláčika s vanilkovým krémom.

Šéfkuchári TOP slovenských reštaurácií, ktoré získali najvyššie hodnotenie v populárnom gastronomickom bedekri Gurmán na Slovensku 2016, ponúknu návštevníkom počas piateho ročníka Zimného festivalu jedla jedlá v kategóriách Naše ikonické jedlo, Chute regiónov, Recepty našich mám. Degustáciu si môžete objednať cez online rezervačný systém festivalu, kde tiež vidíte aktuálny počet voľných miest v reštaurácii.

Festivalová ponuka
1.
Chute regiónov
Dusená teľacia hruď z farmy Turová, paštrnákové pyré, zelený kel, cviklovo-hruškové chutney

2.
Naše ikonické jedlo
Marinovaný pstruh lososovitý z farmy Kunov, nakladaná čerstvá uhorka, horčicová vinaigrette

3.
Recepty našich mám
Jablkový koláčik s vanilkovým krémom

Niečo navyše
Pri objednávke trojchodového menu v Zuckmanne, kde vsadili na domácu slovenskú kvalitu, dostanete ako bonus Tokajský výber 3-putňový J&J Ostrožovič, ročník 2003 0,05l.

Neváhajte teda a využite poslednú príležitosť dopriať si jedinečný gastronomický zážitok v Piešťanoch.

-inf- Foto: Villa Zuckmann