Blíži sa Piešťanský víkend broskyňových pochúťok

Ak máte radi broskyne, tento víkend si určite prídete na svoje. Od piatku 4. augusta do nedele 6. augusta sa v Zuckmann Ville chystá Piešťanský víkend broskyňových pochúťok. Ide o ďalší zo série gastrovíkendov, kde spolupracujú reštauračné zariadenia s miestnou pestovateľskom firmou Plantex a oblastnou organizáciou cestovného ruchu Rezort Piešťany.

Jahodový i marhuľový víkend sa stretli so záujmom zákazníkov a organizátori veria, že tomu nebude inak ani pri broskyňovom víkende. V Zuckmann Ville, ktorú nájdete na vstupe na piešťanskú pešiu zónu, pre vás pripravili zaujímavé jedlá zo sviežeho letného ovocia.

Podávať sa bude:

• Broskyňový Aperol – Aperol s „augustovým“ ovocím
• Broskyňovo-jogurtové smoothie – letné osvieženie
• Grilovaný kurací filet s broskyňovo-pikantnou salsou , listový šalát – štavnaté maso so sladko ostrou salsou, výber listového šalátu
• Broskyňový koláč – domáci vlažný maslový koláč servírovaný s vanilkovou zmrzlinou
• Grilovaná broskyňa s medovým krémom – opečená broskyňa so škoricou a s medovým mascarpone krémom

Tak neváhajte a príďte vyskúšať chute Piešťan.

PR Ilustr. foto: Plantex